Kyrkvikens Familjecamping

Närheten till havet

På Kyrkvikens Familjecamping bor du enkelt och naturskönt direkt vid havet eller mitt bland tallarna. Läget kan vara bland det bästa på Västkusten. Du vaknar till sjönsjungande fågelkvitter och somnar till magiska och vackra solnedgångar. Oavsett var du bor på campingen är det lätt att varva ner och bara vara.


Campingen har både fasta säsongsplatser och rörliga campingplatser för husbil, husvagn eller tält. Liten stuga och uthyrningsvagnar finns för uthyrning om du inte har med dig eget boende. Boka i god tid om du vill garantera dig en plats. Kiosken är öppen från juni och där hittar du bland annat glass, mjölk, bröd, smör, juice, kaffe, dricka och snacks.

Campingstuga (Fullbokad)

 

Liten campingstuga med altan, belägen mitt i tallskogen med utsikt över havet.

 

4 bäddar i form av 2 våningsängar, liten matplats, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattendunk. Servicehus och torrdass finns inom 50 meter. Kudde och täcke finns, medtag sänglinne och handduk. Husdjur ej tillåtet i stugan.

Uthyrningsvagn (Fullbokad)

 

Två husvagnar med havsutsikt finns i närheten av receptionen.

 

4 bäddar. Husvagnarna haförtält och är utrustad för fyra personer. Kudde och täcke finns, medtag sänglinne och handduk. Servicehus och torrdass finns i närheten. Husdjur är endast tillåtet i en av vagnarna. Fråga vid bokning.


OBS! Endast veckovis uthyrning från 2 juli till 6 augusti (v.27-31). Byte lördagar.

Campingplats

 

Mitt i tallskogen eller vid havet.

 

Campa i egen husbil, husvagn eller tält. Enkel standard. Torrdass, servicehus med duschar, tvättrum, tvättstuga och enklare kök. Hunddusch finns vid nedre servicehuset.